Smiley
locul 6 / 13.491 puncte

Smiley

smiley-barbatidescucces-ro-01

13.491 puncte

Smiley

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, este unul dintre cei mai populari artiști pop din România. Are 38 de ani, s-a născut în Pitești, iar numele de scenă l-a primit de la colegii din trupa Simplu, datorită atitudinii sale optimiste. De curând a devenit și tată, lucru care a făcut să fie și mai îndrăgit.

În oricare dintre rolurile pe care și le-a asumat în cariera sa, de interpret, compozitor, producător, om de televiziune sau actor, Smiley a înregistrat imediat un succes surprinzător. A făcut istorie alături de trupa Simplu, împreună cu care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur. Apoi, artistul s-a îndreptat către o carieră solo, în care, până acum, a lansat albume: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010), „Acasă” (2013) și „Confesiune” (2017). Clipurile sale strâng de fiecare dată oferit milioane de vizualizări şi ajung primele poziții în topurile muzicale.

Bineînțeles, Smiley a adunat și numeroase premii naționale, dar în 2013 valoarea sa ca artist a fost confirmată la nivel european, fiindu-i acordat premiul MTV Europe Music Award pentru „Best Romanian Act”.

Ca producător, Smiley a contribuit la dezvoltarea a numeroase proiecte care au ajuns numărul 1 pe piața muzicală.

Şi-a dorit propria casă de producţie, iar în 2009 a apărut HaHaHa Production, unde a strâns în jurul său o echipă puternică de artişti şi producători talentaţi. Artistul este implicat și în două dintre cele mai de succes formate de televiziune din România: „Românii au talent” (în calitate de co-prezentator și acum în calitate de jurat) și „Vocea României” (în calitate de antrenor). De-a lungul timpului, artistul a fost implicat și în diferite producții cinematografice. A fost protagonist în serialul TV („Cu un pas înainte”) şi a jucat în mai multe lungmetraje – „Un film Simplu”, „Nașa”, „#Selfie”, „#Selfie69”.

un proiect

susținut de

powered by

logo-nivea-barbatidesucces-ro-01

powered by

logo-nivea-barbatidesucces-ro-01

un proiect

susținut de