Andi MOISESCU
locul 8 / 9.053 puncte

Andi MOISESCU

andi-moisescu-barbatidescucces-ro-01

9.053 puncte

Andi MOISESCU

Andi Moisescu și-a făcut loc în viețile noastre cu ajutorul unor emisiuni TV extrem de populare. În vârstă de 46 de ani, Alexandru „Andi” Moisescu s-a născut în București pe data de 26 octombrie în familia unui fost regizor de film. Are un frate mai mic, Tudor, și este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București. Este căsătorit cu controversata Olivia Steer, cu care are doi copii: Luca și David.

La început a fost om de radio, prima sa apariție în FM fiind la Radio Costinești, urmând apoi Fun Radio și, în final, Pro FM – în anul 1996, Andi a fost numit director de programe la Pro FM. În aceeași perioadă el a început să lucreze în televiziune, la Pro TV. Aici el a prezentat mai multe emisiuni, toate de un real succes. Între 2000 și 2004 a realizat emisiunea „Marcă Înregistrată”, iar din anul 2005 realizează mult apreciata emisiune „ApropoTV”, la același post. Din anul 2011 face parte din juriul show-ului „Românii au talent”, împreună cu Andra, Alexandra Dinu / Mihai Petre / Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu / Bebe Cotimanis. Acesta a fost și momentul care l-a propulsat enorm în preferințele românilor, care au văzut în el un tip cu simțul umorului foarte dezvoltat, dar întotdeauna respectuos, un tip inteligent, profesionist și empatic.

De asemenea, din 2017 până în 2019 el a prezentat emisiunea „Pe bune?!”. În plus, de-a lungul carierei sale el a mai prezentat, tot la Pro TV, și emisiuni precum „Ora 7 Bună Dimineaţa”, „Te uiţi şi câştigi”, „Dăruieşti şi Câştigi” sau „Teo & Andi”.

Așadar, românii i-au dat un DA pentru locul 8 în topul celor mai de succes bărbați și, cum îi place lui să încheie: „Ne înclinăm!”

un proiect

susținut de

powered by

logo-nivea-barbatidesucces-ro-01

powered by

logo-nivea-barbatidesucces-ro-01

un proiect

susținut de